Veelgestelde vragen


Errazuriz.nl is  een gespecialiseerde webshop gericht op de mooie wijnen van het Chileense wijnhuis Errazuriz. Errazuriz staat voor topkwaliteit. Errazuriz is niet voor niets verkozen tot beste Winery van Chili!  Errazuriz.nl is een onderdeel van Cave Michel te Dordrecht. Eigenaar van Cave Michel is Michel de Lang. Michel zit al meer dan 25 jaar in de wijnhandel en verkoopt de wijnen van Errazuriz al sinds de eerste introductie in Nederland.

Wat zijn de Bezorgkosten ?
Verzending van bestellingen boven de € 75,00 is altijd gratis. Bezorging is in geheel Nederland en België. Voor België geldt een toeslag van € 8,95. Bij bestellingen onder de € 75,00 vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,00.

Hoe verloopt de betaling ?
Betaling kan via Ideal of op rekening bij vooruit betaling.

Wat is IDEAL?
Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
De voordelen op een rij:
•    Snel, simpel en veilig online betalen via jouw eigen bank.
•    iDEAL is bij errazuriz.nl volledig gratis

Indien je niet thuis bent ?
Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip. Als je niet thuis bent, neemt de koerier het pakket weer mee.  Ben je ook bij het tweede aflever moment afwezig, dan wordt het pakket teruggezonden naar errazuriz.nl. Jouw order wordt geannuleerd en je eventuele vooruitbetaling wordt op de rekening teruggestort.

Hoe verlopen de verzendingen?
Errazuriz.nl maakt gebruik van een uitstekende koeriersdienst met brede ervaring op het gebied van wijnpostpakketten en bezorgt uw wijn veilig en betrouwbaar aan huis. Contacteer ons als het moet worden afgeleverd in een speciale (cadeau)verpakking en wij zullen hier zorg voor dragen.

Leveringen buiten Nederland en België geschieden in overleg.

Errazuriz.nl tracht de wijn binnen 2 werkdagen af te leveren. Mocht er vertraging optreden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. In overleg is spoedlevering - 24 uur - mogelijk.

Mocht er breukschade zijn, veroorzaakt door verpakking of transport, laat ons dit dan weten binnen 24 uur.

Wat is de Errazuriz.nl kwaliteitsgarantie?
Errazuriz.nl levert u uitsluitend goede, kwalitatief hoogwaardige wijnen. Echter, wijn is een levend product en het kan voorkomen dat de wijn niet aan de veronderstelde kwaliteit voldoet. Bij reclamaties na 14 dagen verzoeken wij u contact met ons op te nemen om tot een passende oplossing te komen.

Errazuriz.nl verbindt zich er toe om flessen met een kurkprobleem te vervangen op voorwaarde dat de klant de slechte fles (zo vol mogelijk) en met originele kurk terugbezorgt. Wij vervangen deze wijn met eenzelfde fles die op dat moment in verkoop is (dat kan een ander jaartal zijn). Wij betalen geen flessen terug.

In welke gevallen vervangen wij geen slechte flessen:

- wijnen die slecht zijn geworden door té lange bewaring (bv. frisse witte wijn die 3 jaar of ouder is)
- wijnen die geoxideerd zijn door uitdroging (rechtop bewaard in een té droge en té warme bergplaats)
- wijnen die niet bij Errazuriz.nl zijn aangekocht

Wat als ik een andere besteleenheid wil hebben - bijv. 1 fles ?
U kunt bij errazuriz.nl per fles bestellen, geen enkel probleem!


Wat als de bestelling niet meer voorradig is?
Indien de wijn na bestelling niet meer voorradig blijkt te zijn zal het aankoopbedrag indien is betaald via Ideal  zult u daar in principe binnen 2 werkdagen over worden geïnformeerd en zal het aankoopbedrag terug worden gestort op uw rekening.


Ik wil meer informatie over product of anderszins ?
Dit kan vanzelfsprekend altijd en wij zullen altijd snel reageren. Met de Contactbutton kunt u eenvoudig een bericht achterlaten en wij zullen per mail of desgewenst per telefoon snel contact met u opnemen.

Wat is de inhoud van een fles / verpakkingseenheid ?
De standaard eenheid is een fles van 75cl. Indien het een ander formaat betreft wordt dit expliciet aangegeven in de artikelomschrijving.

Hoe worden de exclusieve wijnen opgeslagen/bewaard?
Van vele wijnen hebben we een voorraad. Al deze wijnen worden bewaard in een geklimatiseerde wijnkelder/ruimtes waar wijnen perfect geconditioneerd worden opgeslagen.

Privacy beleid van Errazuriz.nl
Errazuriz.nl hanteert een stringent privacybeleid. Er mag bij de bezoekers van errazuriz.nl geen misverstand bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens. Uw privacy is gewaarborgd!

Klantgegevens
Errazuriz.nl verwerkt uw persoonsgegevens om uw bestelling uit te kunnen voeren en om u te informeren over de activiteiten, producten en diensten van errazuriz.nl, haar zusterorganisaties en zorgvuldig geselecteerde derden. Indien u dit niet wenst of u wenst uw toestemming in te trekken voor het ontvangen van informatie op het door u hiervoor opgegeven e-mail adres, dan kunt u dit schriftelijk kenbaar maken. U kunt een email sturen aan info@errazuriz.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

E-mail
Ook voor elektronische post geldt het briefgeheim. Dat betekent dat Errazuriz.nl de inhoud van e-mailberichten van haar klanten  strikt geheim houdt. Voor het onderhoud van de servers die het mailverkeer verzorgen, is het noodzakelijk dat een kleine groep medewerkers van errazuriz.nl, de beheerders, toegang heeft tot deze servers. Het is hen daarbij niet toegestaan om e-mailberichten te lezen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
De verzamelde informatie is eigendom van Errazuriz.nl. De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om haar eigen dienstverlening aan de klanten en bezoekers te verzorgen. Uw gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of verhuurd. Via Errazuriz.nl zult u geen ongevraagd reclamedrukwerk of ongewenste e-mail van onbekende derden ontvangen. Als u vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar info@errazuriz.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Alcohol onder 18, Natuurlijk niet
Alhoewel dit moeilijk voor ons is te controleren leveren wij onze producten niet aan klanten jonger dan 18 jaar (wij leggen bij 18 jaar de grens ipv de gebruikelijke 16 jaar). Bij het minste vermoeden zullen wij de geregistreerde klant bellen om dit zeker te stellen

Wat zijn onze Algemene voorwaarden ?
Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.


Cave Michel
Damplein 11-13
3319 HC  Dordrecht
T 078-6166319
info@cavemichel.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.